Wie gebruikt Medieet?

Het Medieet programma is voor iedereen toegankelijk, die gemotiveerd is om eindelijk definitief af te rekenen met zijn of haar overgewicht.

Wilt u werken aan een gezonder lichaamsgewicht en een gezonder leven? En bent u bereid daarvoor uw huidige eetpatroon aan te passen? Dan is het Medieet programma echt iets voor u!

Het programma is tevens geschikt voor mensen met klachten of ziekten ten gevolge van overgewicht zoals hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk of diabetes. Adequaat afvallen, gezond eten en bewegen kan er zelfs toe leiden dat medicatie verminderd kan worden of zelfs overbodig wordt. Bij medicatiegebruik of medische aandoeningen zoals hiervoor aangegeven adviseren wij u uw behandelend (huis)arts op de hoogte te stellen dat u gaat deelnemen aan het Medieet programma. Vraag via de aangesloten Medieet-verkoper die u gaat begeleiden of via ons contactformulier wanneer u het programma zelfstandig gaat volgen een brief aan die u kunt overhandigen aan uw (huis)arts.

Bent u zwanger of geeft u borstvoeding? Dan is afvallen in die periode onverstandig. Wij adviseren u te wachten met het starten van het Medieet programma.